Αρχική Σελίδα

Shenzhen Zhiheng Electronic Technology Co., Ltd. Ποιοτικός έλεγχος

Αναθεωρήσεις πελατών
Η υπηρεσία του πωλητή είναι πολύ καλή, η επικοινωνία είναι πολύ ομαλή, και η αναφορά που δίνεται είναι επίσης πολύ οικονομικώς αποδοτική. Μετά από να λάβουν το προϊόν, οποιαδήποτε τεχνικά προβλήματα που δεν καταλαβαίνετε μπορούν να λυθούν μακρινά. Αυτές οι αγορές είναι επίσης αρκετά ικανοποιητικές, και ελπίζω να συνεργαστώ πιό στο μέλλον!

—— Kesztyus Mr.zoltan

Είμαι μικρός χρήστης που άρχισε μόλις, και δεν καταλαβαίνω πολλές πτυχές της γνώσης. Ο πωλητής είναι πολύ ενθουσιώδης και αποκρίνεται υπομονετικά σε όλες τις ερωτήσεις που υποβάλλω. Μετά από να λάβω τη μηχανή, μπορώ να έρθω σε επαφή με τον πωλητή για οποιαδήποτε λειτουργικά προβλήματα. το εξετάστε. Κατεστημένος μου την αίσθηση πολύ ανακουφισμένη.

—— Mr.Jehad Alhajji

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

Μια καλή κάρτα γραφικών από την παραγωγή τσιπ στο τέλος των μερών μηχανών σας, πρέπει να δοκιμάσει πολλές διαδικασίες. Προτού να αγοράσετε μια τηλεοπτική κάρτα, η τηλεοπτική κάρτα πρέπει να περάσει από τρεις κύκλους της δοκιμής και τελικά πωλημένος στο τέλος - χρήστης. Κατωτέρω, εμείς μέσω της έρευνας και της ανάπτυξης, της παραγωγής, της ποιοτικής επιθεώρησης και άλλης εισαγωγής μιας κάρτας γραφικών Suotai, έτσι ώστε καταλαβαίνουμε σαφώς πώς τους κατασκευαστές να εξασφαλίσουμε την ποιότητα του εργοστασίου καρτών γραφικών.

 

Η γέννηση της κάρτας γραφικών μπορεί να διαιρεθεί σε ακόλουθα μέρη: έρευνα και ανάπτυξη, διόρθωση, επαλήθευση προϊόντων, μαζική παραγωγή, ποιοτική επιθεώρηση. Μεταξύ τους, του σχεδίου, της έρευνας και της ανάπτυξης, η επαλήθευση προϊόντων ανήκει στην προκαταρκτική εργασία, είναι να εξασφαλιστεί ότι η κάρτα γραφικών έχει υψηλό - ποιότητα του παράγοντα ρίζας.

 

Μετά από να διορθώσουν από τους μηχανικούς υλικού, οι προδιαγραφές και τα υλικά προϊόντων έχουν καθοριστεί. Πριν από τη μαζική παραγωγή, Whitefish ο καρχαρίας θα πραγματοποιήσει το TR (δοκιμαστική μηχανή), διαδικασία βουλευτή (μικρή παραγωγή batch), χρησιμοποιώντας το μέρος Ε&Α του πλήρους προγράμματος διόρθωσης, παραγωγή 100~200 κομματιών για την εφαρμοσμένη μηχανική επαλήθευσης προϊόντων QE (υψηλής θερμοκρασίας δοκιμή, δοκιμή τεσσάρων γωνιών, συνεχής δοκιμή αξιοπιστίας, δοκιμή επιτάχυνσης ζωής MTBF), να ανακαλύψει τις ατέλειες για τη κάρτα γραφικών για να τροποποιήσει το υλικό.

Είναι σημαντικό να εισαχθεί το πρόγραμμα επαλήθευσης προϊόντων QE εδώ, επειδή είναι ένα σημαντικό βήμα για να μιμηθεί το πραγματικό εργασιακό περιβάλλον της κάρτας γραφικών.

Shenzhen Zhiheng Electronic Technology Co., Ltd. έλεγχος ποιότητας 0

Δοκιμή επιτάχυνσης ζωής MTBF

Μιμηθείτε το φαινόμενο γήρανσης της κάρτας γραφικών στο πραγματικό περιβάλλον χρήσης. Μέσω του συγκεκριμένου περιβάλλοντος δοκιμής τύπου υπολογισμού σε σύντομο χρονικό διάστημα για να μιμηθεί τη χρήση της τηλεοπτικής κάρτας 5 έτη αργότερα. Οι επιλογές περιλαμβάνουν την καυτή και υγρή γήρανση και τη γήρανση ζεστού αέρα.

 

υγρασία 55 ℃/90% (υψηλής θερμοκρασίας δοκιμή)

Η δοκιμή του υψηλού φορτίου της κάρτας γραφικών στο υψηλής θερμοκρασίας περιβάλλον, ειδικά για τα προετοιμασμένα overclocking προϊόντα έκδοσης Suotai που απαριθμούνται στην Κίνα, ειδικά για την ανώτατη έκδοση της μεγάλης overclocking κάρτας γραφικών, μέσω της υψηλής θερμοκρασίας δοκιμής, μπορούμε να επιλέξουμε τα προϊόντα με το καλύτερο overclocking σύνταγμα.

 

Δοκιμή αντίκτυπου υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας

Γρήγορη μετατροπή μεταξύ -55℃-125℃, για να εξετάσουν τα φυσικά χαρακτηριστικά της προσαρμογής συγκόλλησης καρτών γραφικών, υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας των συστατικών.

 

Quadrangle δοκιμή ορίου

Η κάρτα γραφικών εξετάζεται κάτω από τέσσερις κατάσταση ορίου υψηλής θερμοκρασίας και της υψηλής πίεσης, της υψηλής θερμοκρασίας και χαμηλής πίεσης, της χαμηλής θερμοκρασίας και της υψηλής πίεσης. Ανακαλύψτε ότι ποια χρήση ρυθμίζει η κάρτα γραφικών είναι ελαττωματική προκειμένου να βελτιωθεί η προσαρμοστικότητα της κάρτας γραφικών για να παρεκκλίνει από την κανονική χρήση του περιβάλλοντος.

 

Δοκιμή χαμηλής θερμοκρασίας

Χρησιμοποιήστε το όργανο για να θέσετε το τρέχοντας περιβάλλον της κάρτας γραφικών ως 5℃-5 ℃, προκειμένου να ελεγχθεί εάν η κάρτα γραφικών τρέχει κανονικά στη χαμηλή θερμοκρασία για πολύ καιρό (ειδικά για την ενότητα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος καρτών γραφικών, μερικοί audions ή πυκνωτές στη χαμηλή θερμοκρασία θα εμφανιστούν ότι η πρώτη λειτουργία ξεκινήματος είναι ανώμαλη, πρέπει να ξαναξεκινήσει δύο ή τρεις φορές σε κανονικό, ακολουθούμενος από την τηλεοπτική μνήμη).

 

Συνεχής δοκιμή αξιοπιστίας

Για τη μεταλλεία οι κάρτες γραφικών μηχανών που πωλήθηκαν στην Κίνα, λόγω προετοιμασμένου του μεγάλου, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι αυτά τα υψηλής συχνότητας προϊόντα για τους φορείς πυρετού DIY είναι σε ένα υψηλό επίπεδο της ποιότητας, κάθε κομμάτι πρέπει να εξεταστεί από την υψηλής θερμοκρασίας αίθουσα (45℃), χρησιμοποιώντας το υψηλό λογισμικό φορτίων όπως 3DMark για να τρέξει συνεχώς τη δοκιμή μηχανών, για να εξασφαλίσει τη σταθερότητα των καρτών γραφικών κάτω από την υψηλή συχνότητα.

Shenzhen Zhiheng Electronic Technology Co., Ltd. έλεγχος ποιότητας 1

Αν και η ανωτέρω επαλήθευση QE περιλαμβάνει επίσης τη δοκιμή ανεμιστήρων, τα στοιχεία που λαμβάνονται από τις στατιστικές του μέρους επισκευής: το ελάττωμα της κάρτας γραφικών στρέφεται κυρίως στην απόδοση να μιλήσει ακατάληπτα οθόνης και ασταθούς της λειτουργίας, και υπάρχουν μερικές καταγγελίες που στρέφονται στο πρόβλημα του θορύβου του ανεμιστήρα. Και 70% των λόγων για αυτές τις αποτυχίες και το σύστημα διασκεδασμού θερμότητας έχει μια άμεση ή έμμεση σχέση, επειδή ο διασκεδασμός θερμότητας δεν είναι ομαλός, με συνέπεια την αστάθεια τσιπ υπερθέρμανσης ή τη ζημία.

Ακόμη και με μια τέλεια εξεταστική διαδικασία, είναι αδύνατο να εξεταστεί κάθε ενιαία τηλεοπτική κάρτα στην πράξη, ειδικά για το χαμηλό σημείο και τα μεσαία προϊόντα που στέλνουν σε μεγάλες ποσότητες. Η τυποποιημένη διαδικασία παραγωγής μπορεί να εξασφαλίσει ότι η ποιότητα του σώματος καρτών γραφικών είναι σε έναν υψηλότερου επιπέδου, αλλά ο ανεμιστήρας πρέπει να χρησιμοποιήσει τα προϊόντα των διάφορων προμηθευτών, και η πιθανότητα των μεμονωμένων διαφορών είναι σχετικά υψηλότερη, έτσι η ποιότητα του συστήματος ψύξης είναι ο κύριος λόγος για την αποτυχία της κάρτας γραφικών.

 

Υπάρχουν δύο κύριες αιτίες της αποτυχίας ανεμιστήρων. Ο πρώτος είναι ότι το περιβάλλον χρήσης είναι φτωχό, μόλυβδοι συσσώρευσης σκόνης στο κλείσιμο ανεμιστήρων, και μια θερμότητα μεγάλου ποσού συσσωρεύει για να βλάψει τη κάρτα γραφικών. Ο δεύτερος είναι η σκόνη στο ρουλεμάν ανεμιστήρων, έτσι ώστε η ταχύτητα καρτών γραφικών μειώνεται, ο θόρυβος έναρξης είναι τεράστιος, η χαμηλότερη ταχύτητα δεν είναι αρκετή να καλύψει τις απαιτήσεις διασκεδασμού θερμότητας της κάρτας γραφικών, μετά από τα έτη χρήσης, η κάρτα γραφικών είναι χαλασμένη.

 

Στο τέλος παραγωγής για να ενισχύσει τον ποιοτικό έλεγχο, κάνετε μια καλή εργασία της επιθεώρησης και εξεταστικός, μπορεί πολύ να μειώσει την πιθανότητα της αποτυχίας προϊόντων, να αποφύγει τους χρήστες για να επισκευάσει το προϊόν που προκαλείται από τη δυσχέρεια.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Zhiheng Electronic Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. zhuyingbin

Τηλ.:: 15838028393

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)