Αρχική Σελίδα

Shenzhen Zhiheng Electronic Technology Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Αναθεωρήσεις πελατών
Η υπηρεσία του πωλητή είναι πολύ καλή, η επικοινωνία είναι πολύ ομαλή, και η αναφορά που δίνεται είναι επίσης πολύ οικονομικώς αποδοτική. Μετά από να λάβουν το προϊόν, οποιαδήποτε τεχνικά προβλήματα που δεν καταλαβαίνετε μπορούν να λυθούν μακρινά. Αυτές οι αγορές είναι επίσης αρκετά ικανοποιητικές, και ελπίζω να συνεργαστώ πιό στο μέλλον!

—— Kesztyus Mr.zoltan

Είμαι μικρός χρήστης που άρχισε μόλις, και δεν καταλαβαίνω πολλές πτυχές της γνώσης. Ο πωλητής είναι πολύ ενθουσιώδης και αποκρίνεται υπομονετικά σε όλες τις ερωτήσεις που υποβάλλω. Μετά από να λάβω τη μηχανή, μπορώ να έρθω σε επαφή με τον πωλητή για οποιαδήποτε λειτουργικά προβλήματα. το εξετάστε. Κατεστημένος μου την αίσθηση πολύ ανακουφισμένη.

—— Mr.Jehad Alhajji

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Shenzhen Zhiheng Electronic Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Shenzhen Zhiheng Electronic Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1Shenzhen Zhiheng Electronic Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2Shenzhen Zhiheng Electronic Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

   

  1. Φως ταινιών μπαλωμάτων τμημάτων καρτών γραφικών PCB


  2. Περιοχή δοκιμής PCB


  3. Περιοχή δοκιμής ολοκληρωμένων προϊόντων καρτών γραφικών


  4. Περιοχή συντήρησης μεταπωλήσεων καρτών γραφικών

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Zhiheng Electronic Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. zhuyingbin

Τηλ.:: 15838028393

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)