Αρχική Σελίδα

Shenzhen Zhiheng Electronic Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ


Το Shenzhen Zhihengbaiyi που η ηλεκτρονική Co. τεχνολογίας, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 1999, είναι μια επαγγελματική επιχείρηση που ειδικεύεται στην παραγωγή εγκαταστάσεων γεώτρησης μεταλλείας GPU. ′ VE όντας σε αυτήν την βιομηχανία ανθρακωρύχων πάνω από 6 έτη και έχουμε την πλούσια εμπειρία στην επένδυση αυτού του τομέα.


Πλεονεκτήματα επιχείρησης:

1)Είμαστε τοπ καλός προμηθευτής αναθεωρήσεων από τον πελάτη. Έχει εξαγάγει σε περισσότερα από 70 countires στον κόσμο, η μακροπρόθεσμες συνεργασία και η φήμη είναι αυτό που πληρώνουμε σε πολλή προσοχή σε:

100% εγγυήθηκε τη γρήγορη ναυτιλία.

100% εγγυήθηκε το αρχικό εργοστάσιο.

100% εγγυήθηκε επαγγελματικότερο τον τεχνικό.

2)Για τους νέους ανθρακωρύχους, παρέχουμε και τον ανθρακωρύχο αποθεμάτων & τον ανθρακωρύχο Preorder για την επιλογή σας.

Για τους ανθρακωρύχους από δεύτερο χέρι έχουμε τους εξεταστικούς επαγγελματίες για να εξετάσουμε τους ανθρακωρύχους και ασφάλειας πρίν στέλνουμε

Έχουμε πολλή εμπειρία στην έκθεση εμπειρίας και συνήθειας εκτελωνισμού και τις πολύ γρήγορα και επαγγελματικές ικανότητες μεταπωλήσεων.

3) Η ομάδα πωλήσεών μας είναι 24 ώρες on-line γιατί σας ερευνά.

Πήραμε τις καλύτερα καλές πέντε αστέρων αναθεωρήσεις από όλους τους πελάτες λόγω της καλύτερης υπηρεσίας μας,

- Σύγχρονο γραφείο τετραγωνικών μέτρων σχεδόν 500, εξεταστική περιοχή τετραγωνικών μέτρων σχεδόν 800, τυποποιημένο βιομηχανικό εργοστάσιο τετραγωνικών μέτρων 1600

Χτίσαμε τον αγρότη μας, έχουμε τα μέρη του καναλιού αποθεμάτων για τον ανθρακωρύχο και τα συστατικά. Η κύρια αγορά μας βρίσκεται στις ΗΠΑ, Ευρώπη, η Μέση Ανατολή κ.λπ. είχε τον αξιόπιστο στέλνοντας απολογισμό συνεργατών και VIP για σαφή όπως DHL, το UPS, τη Fedex κ.λπ. με την τιμή πλεονεκτήματος.

6)Ο στόχος μας είναι να παράσχουμε την καλύτερη υπηρεσία και τα περισσότερα προϊόντα κέρδους για όλους τους πελάτες. Καλωσορίστε στην επίσκεψή σας και ερευνά.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η ιδρυμένη το 1999 τεχνολογία Zhengzhou Yongyuan άρχισε τα ηλεκτρονικές προϊόντα και τη συνέλευση υπολογιστών


Επεκταμένος σε πέντε ιδιοκτήτες καταστημάτων για να ασχοληθεί το 2008 με την ηλεκτρονική και τη συνέλευση υπολογιστών


Επεκταμένος σε 12 καταστήματα για να είναι το 2010 μια assembler ηλεκτρονικής και υπολογιστών


Το 2011, η επιχείρηση τμήματος ιδρύθηκε σε Xi'an, η διανομή της υπεραγοράς σε Xian 7 ιδιοκτήτες μαγαζιό για να ενεργοποιήσει τα ηλεκτρονικές προϊόντα και τη συνέλευση υπολογιστών


Το 2013, η επιχείρηση τμήματος Hefei ιδρύθηκε, σε Hefei, η διανομή πέντε ιδιοκτητών καταστημάτων για να διαχειριστεί τα ηλεκτρονικές προϊόντα και τη συνέλευση υπολογιστών, ο ίδιος χρόνος το Μάρτιο την επιχείρηση που δόθηκε προσοχή στη λεωφόρο αγορών Tmall. Και τα προϊόντα αφορούσαν την επιχείρηση μηχανών μεταλλείας, η κύρια μηχανή μεταλλείας καρτών γραφικών προϊόντων.


Το 2017, η βιομηχανία μηχανών μεταλλείας αντιμετώπισε την περίοδο εκρήξεων, οι πωλήσεις 200Kpcs καρτών γραφικών της επιχείρησης/μήνας.


Τον Ιανουάριο του 2019, Shenzhen Zhiheng Co. τεχνολογίας δέκα δισεκατομμυρίων ηλεκτρονική, ΕΠΕ καθιερώθηκε. Ομάδα σε Shenzhen καθιερώθηκε κυρίως για να συνδέσει το εξωτερικό εμπόριο, και μπήκε έπειτα στη νοτιοανατολική αγορά και τη Νότια Αφρική και άλλες περιοχές. Οι πωλήσεις του τμήματος ορυκτών προϊόντων μας υπερέβησαν 50 εκατομμύριο αμερικανικά δολάρια.


Θα επεκτείνουμε την ομάδα πωλήσεών μας πάλι το 2021 σύμφωνα με τις αναπτυξιακές ανάγκες της επιχείρησης. Η επιχείρηση μηχανημάτων μεταλλείας μας έχει αναπτυχθεί επιτυχώς και έχει πωληθεί. Και ο ίδιος χρόνος για να επεκτείνει την ομάδα γραμμών παραγωγής και συντήρησης.


Ο στόχος του 2022 είναι σαφής, να εξυπηρετήσει τη σφαιρική εξυπηρέτηση πελατών μας, για να υποβάλει τα καλύτερα προϊόντα για κάθε εξυπηρέτηση πελατών. Καλωσορίστε την ομάδα συνεργατών για να επισκεφτείτε την επιχείρηση, για να καταλάβει τα προϊόντα.

Shenzhen Zhiheng Electronic Technology Co., Ltd. Shenzhen Zhiheng Electronic Technology Co., Ltd. Shenzhen Zhiheng Electronic Technology Co., Ltd. Shenzhen Zhiheng Electronic Technology Co., Ltd. Shenzhen Zhiheng Electronic Technology Co., Ltd. Shenzhen Zhiheng Electronic Technology Co., Ltd. Shenzhen Zhiheng Electronic Technology Co., Ltd. Shenzhen Zhiheng Electronic Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6 7 8
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : Καρχαρίας άσπρων ψαριών

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~200

Ετήσιες πωλήσεις : 10000000-50000000

Ιδρύθηκε Έτος : 1999

Εξαγωγή pc : 90% - 100%