Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΚάρτα γραφικών τυχερού παιχνιδιού

ASUS GeForce RTX 3050 διπλοί ανεμιστήρες καρτών γραφικών 8GB GDDR6 τυχερού παιχνιδιού

Αναθεωρήσεις πελατών
Η υπηρεσία του πωλητή είναι πολύ καλή, η επικοινωνία είναι πολύ ομαλή, και η αναφορά που δίνεται είναι επίσης πολύ οικονομικώς αποδοτική. Μετά από να λάβουν το προϊόν, οποιαδήποτε τεχνικά προβλήματα που δεν καταλαβαίνετε μπορούν να λυθούν μακρινά. Αυτές οι αγορές είναι επίσης αρκετά ικανοποιητικές, και ελπίζω να συνεργαστώ πιό στο μέλλον!

—— Kesztyus Mr.zoltan

Είμαι μικρός χρήστης που άρχισε μόλις, και δεν καταλαβαίνω πολλές πτυχές της γνώσης. Ο πωλητής είναι πολύ ενθουσιώδης και αποκρίνεται υπομονετικά σε όλες τις ερωτήσεις που υποβάλλω. Μετά από να λάβω τη μηχανή, μπορώ να έρθω σε επαφή με τον πωλητή για οποιαδήποτε λειτουργικά προβλήματα. το εξετάστε. Κατεστημένος μου την αίσθηση πολύ ανακουφισμένη.

—— Mr.Jehad Alhajji

Είμαι Online Chat Now

ASUS GeForce RTX 3050 διπλοί ανεμιστήρες καρτών γραφικών 8GB GDDR6 τυχερού παιχνιδιού

ASUS GeForce RTX 3050 διπλοί ανεμιστήρες καρτών γραφικών 8GB GDDR6 τυχερού παιχνιδιού
ASUS GeForce RTX 3050 διπλοί ανεμιστήρες καρτών γραφικών 8GB GDDR6 τυχερού παιχνιδιού ASUS GeForce RTX 3050 διπλοί ανεμιστήρες καρτών γραφικών 8GB GDDR6 τυχερού παιχνιδιού ASUS GeForce RTX 3050 διπλοί ανεμιστήρες καρτών γραφικών 8GB GDDR6 τυχερού παιχνιδιού

Μεγάλες Εικόνας :  ASUS GeForce RTX 3050 διπλοί ανεμιστήρες καρτών γραφικών 8GB GDDR6 τυχερού παιχνιδιού

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: ASUS
Αριθμό μοντέλου: RTX3050
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: PC 1
Τιμή: USD 460
Χρόνος παράδοσης: 3-5Working
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 PC

ASUS GeForce RTX 3050 διπλοί ανεμιστήρες καρτών γραφικών 8GB GDDR6 τυχερού παιχνιδιού

περιγραφή
Πρότυπο: RTX3050 DirectX: DirectX 12
Διεπαφή μνήμης: εκατονεικοσαοκτάμπιτος Τηλεοπτικός τύπος μνήμης: GDDR6
Τύπος διεπαφών παραγωγής: 3*DP, 1* HDMI Μέγεθος μνήμης: 8GB
Υψηλό φως:

Κάρτα γραφικών τυχερού παιχνιδιού 8GB GDDR6

,

Κάρτα γραφικών τυχερού παιχνιδιού ASUS GeForce RTX3050

,

ASUS GeForce RTX 3050 8GB GDDR6

Ολοκαίνουργιος αρχικός για ASUS GeForce RTX 3050 ΔΙΠΛΉ τηλεοπτική κάρτα RTX3050 8GB GDDR6

 

ASUS διπλό GeForce RTX η κάρτα γραφικών 3050 8GB GDR6 έρχεται με δύο αξονικούς ανεμιστήρες και ένα σχέδιο 2 αυλακώσεων για ακόμα την ευρύτερη συμβατότητα.
Ρέοντας πολυεπεξεργαστές αμπέρ NVIDIA: τα γρηγορότερα, αποδοτικότερα τμήματα GPU, νέο αμπέρ SM παραδίδουν τη μεγαλύτερη ρυθμοαπόδοση FP32 και την υψηλότερη ενεργειακή αποδοτικότητα από τις προηγούμενες γενεές
GEN 2 RTCore: Μεγαλύτερη ρυθμοαπόδοση εμπειρίας από τον πυρήνα GEN 1 RT με παράλληλο RT και τη σκίαση της υποστήριξης, που παίρνει την ανίχνευση ακτίνων σε ένα νέο επίπεδο
3$η γενεά TensorCore: Δομημένο υποστηρίξεις sparsity και AI-τεχνολογία DLSS για τη μεγαλύτερη ρυθμοαπόδοση. Αυτοί οι πυρήνες βελτιώνουν σημαντικά το τυχερό παιχνίδι και την απόδοση AI
Με αξονική ροή σχέδιο ανεμιστήρων με τη μικρότερη πλήμνη ανεμιστήρων για τις μακρύτερες λεπίδες και τις δακτυλιοειδείς σφραγίδες για την αυξανόμενη προς τα κάτω πίεση
2-αυλάκωση το σχέδιο δίνει τα μίνι πλαίσια, την ισχυρή συμβατότητα και την ανώτερη θερμική απόδοση
0dB η σιωπηλή τεχνολογία επιτρέπει σε σας για να απολαύσει το παιχνίδι σχετικό σε ήρεμο.
I/O διάφραγμα ανοξείδωτου: ανθεκτικότερος, αντιδιαβρωτικός
ASUS διπλό GeForce RTX τα 3050 παραδίδει την εμπειρία αρχιτεκτονικής αμπέρ NVIDIA σε μια καθαρή μορφή, ψύξη μεμονωμένα λιωσίματος και συμβατότητα. Η προηγμένη τεχνολογία ψύξης διπλών χρήσεων που προέρχεται από τις κάρτες γραφικών ναυαρχίδων, που επιλέγουν την ουσία πέρα από το ύφος, με δύο ισχυρά αξονικά σχέδια ανεμιστήρων, 2 αυλακώνει τη λύση ψύξης και την πλήρως αυτοματοποιημένη τεχνολογική διαδικασία. Είναι ιδανικό για εκείνους που θέλουν τη βαριά απόδοση γραφικής παράστασης σε ένα συμπαγές πλαίσιο. Πάρτε αρχισμένος αμέσως.
Με αξονική ροή σχέδιο ανεμιστήρων
Καλύτερα, γρηγορότερος, ισχυρότερος
Δύο αξιόπιστοι αξονικοί ανεμιστήρες χαρακτηρίζουν τις μικρότερες πλήμνες ανεμιστήρων για τις μακρύτερες λεπίδες και ένα δακτυλιοειδές δαχτυλίδι με σφραγιδόλιθο για την αυξανόμενη downwind πίεση.
βουβή τεχνολογία 0 DB
Ήρεμη νοημοσύνη
Προκειμένου να αποβληθεί ο περιττός θόρυβος, ο έξυπνος τρόπος στάσεων ανεμιστήρων χρησιμοποιείται, όταν η θερμοκρασία καρτών γραφικών κάτω από 50 ° Γ ή κατανάλωση ισχύος είναι χαμηλή, τους ανεμιστήρες μπορεί αυτόματα να σταματήσει.
σχέδιο 2 αυλακώσεων
Αποδοτικός διασκεδασμός θερμότητας
Η καλά σχεδιασμένη κάλυψη, heatsink, σχεδιάγραμμα σωλήνων θερμότητας επιτρέπει στους δύο ανεμιστήρες αξονικής ροής για να χρησιμοποιήσει τον εξαερισμό δευτερεύουσας επιτροπής πλαισίων, που φέρνει την καλύτερη απόδοση διασκεδασμού θερμότητας.
Πλήρως αυτοματοποιημένη τεχνολογική διαδικασία
Κατασκευή αυτοματοποίησης ακρίβειας
Υιοθετήστε την πλήρως αυτόματη παραγωγή τεχνολογικής διαδικασίας. Η πλήρως αυτοματοποιημένη τεχνολογική διαδικασία καθορίζει νέα πρότυπα στη βιομηχανία. Η παραδοσιακές συγκόλληση και η επιφάνεια μέσω-τρυπών τοποθετούν τις συνελεύσεις πρέπει να κατασκευαστούν στα διαφορετικά στάδια. Η πλήρως αυτόματη τεχνολογική διαδικασία μπορεί να ολοκληρώσει όλες τις υποχρεώσεις συγκόλλησης σε μια ενιαία επεξεργασία, όχι μόνο μπορεί να μειώσει τη θερμική πίεση της συνέλευσης, αλλά και μπορεί να αποφύγει τη χρήση των υψηλών όξινων και αλκαλικών καθαρών χημικών ουσιών. Τα τελικά αποτελέσματα περιλαμβάνουν τη μειωμένη περιβαλλοντική επίδραση, τη μειωμένη κατανάλωση ισχύος στην κατασκευή, και τα πιό αξιόπιστα προϊόντα.
Ενισχυμένο backplane
Backplane μετάλλων
Backplane αργιλίου παρέχει την ισχυρή προστασία για τον πίνακα, που βοηθά να αποτρέψει τη διαστρέβλωση και να προστατεύσει τα συστατικά και τις πορείες δρομολόγησης από τη ζημία.
I/O διάφραγμα ανοξείδωτου
Ανθεκτικός
Τα διπλά να τοποθετήσουν I/O διαφράγματα αποτελούνται από το ανοξείδωτο 304 για τη μεγαλύτερες δύναμη, τη διάρκεια και την αντίσταση διάβρωσης.

 
Προδιαγραφή
Όνομα προϊόντων
RTX 3050
Συχνότητα μνήμης (MHZ)
14000MHz
Πυρήνας CUDA
2560
Μέγεθος μνήμης
GDDR6-8G εκατονεικοσαοκτάμπιτος
Ταχύτητα μνήμης
8Gbps
Ψηφιακό μέγιστο ψήφισμα
7680x4320
Παραγωγή
1×HDMI, 3×DisplayPort
Συστήστε PSU
500W
Συνδετήρες δύναμης
8-καρφίτσα x1
Διαδικασία παραγωγής
8nm
Μέγεθος
172×125×43mm
Υποστήριξη έκδοσης DirectX
12 API
Υποστήριξη έκδοσης OpenGL
4.6

 

ASUS GeForce RTX 3050 διπλοί ανεμιστήρες καρτών γραφικών 8GB GDDR6 τυχερού παιχνιδιού 0ASUS GeForce RTX 3050 διπλοί ανεμιστήρες καρτών γραφικών 8GB GDDR6 τυχερού παιχνιδιού 1ASUS GeForce RTX 3050 διπλοί ανεμιστήρες καρτών γραφικών 8GB GDDR6 τυχερού παιχνιδιού 2ASUS GeForce RTX 3050 διπλοί ανεμιστήρες καρτών γραφικών 8GB GDDR6 τυχερού παιχνιδιού 3ASUS GeForce RTX 3050 διπλοί ανεμιστήρες καρτών γραφικών 8GB GDDR6 τυχερού παιχνιδιού 4

 

Υποσχόμαστε:

1. 100% που εγγυώνται αρχικός

2. 100% εγγυημένη γρήγορα ναυτιλία

3. 100% εγγυημένη ανταγωνιστική τιμή

Ακίνδυνα κιβώτιο για κάθε μηχανή και δοκιμή σωστά πριν από να στείλει για να κάνει έξω όλους τους πελάτες να πάρουν τα λειτουργώντας στοιχεία.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Zhiheng Electronic Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: sales

Τηλ.:: +8615838028393

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)